La Donzella Blava

Benvinguts

Relats en Normes d'El Puig: Contes i poemes escrits en llengua valenciana que tracten tot tipo de temàtiques.

La maquina


Van arribar els tres al lloc on es trobaven els servicis. Minerva tenia set més que ganes de desaigüar, aixina que es va quedar rondant per allí. Es va recolzar en el pilar com tantes vegades ho havia fet quan anava en Ausias. Ya fea tant de temps que no sabia res d'ell...semanes i semanes sense notícies, pero el cas es que ya ni li importava com estiguera, si li anava mal o si li anava be, si estava en Valéncia o en Vilaverda, o la companyia que portara. Pareixia que havia desaparegut completament de la seua vida, com si ya no existira.

Es va dirigir a la màquina expendedora que hi havia prop d'allí. Pensava que hi hauria aigua, o algun paquet de a saber que, pero quina va ser la seua sorpresa quan va vore que lo que n'hi havia eren tirites, condons, tampons, i material sanitari o higiènic en general. Es va retirar un poc i es quedà mirant la màquina des del pilar de sempre.

Va ser quan el va vore arribar. Ausias la va saludar i, en un somriure es va dirigir a la màquina expendedora. Va marcar el 26 en el teclat numeric i va traure algo que amagà baix la camisa. No volia que Minerva ho vera. Pero se veu que tenia pressa. La va tornar a saludar de la mateixa manera i se'n anà tranquilament. Ella es va acostar a la màquina novament, i va vore: 26: condons marca durex extra segurs. Es quedà bocabadada en la cara pegada al cristal molt de temps.

Els seus amics van eixir del lavabo, i ella, girant-se, va dir:
- ¿Moguem?
- Si, tan pronte com recobres el color de cara.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Chiqueta: Trobe coses especials i profundes en lo que estas escrivint. Tambe trobe que tens algo tan important a la hora d'escriure com es "un estil", una veu propia.

Obviament, encara estas "per fer". Pero crec que, en treball i paciencia, potser arribes (arribaras) a crear, o comunicar, la teua magia.

Estare atent a la teua evolucio...
que tan intensament escomença

Jorge

Llúcia dijo...

Em tens intrigada.
No tinc ni idea de qui eres i la veritat és que m'agradaria saber-ho.
T'agraixc que t'agrade el meu treball, estic embarcada en un proyecte important.
¡Fins la proxima!

Llúcia